Go-Bliss

CONTACT

-

Ik heb geprobeerd mijn passie, mijn verhaal en mijn karakter zo goed mogelijk weer te geven via deze website. Kijk dan ook gerust rond het hexagram in het midden leid je langs alle onderdelen van Go-Bliss mocht je toch nog vragen hebben mail mij dan: go-bliss@hotmail.com

_

NIEUWS

_

31.07.2013

OP 31 JULI AS. BEGELEID IK DE WORKSHOP

LALA IN LALA HEEFT U INTERESSE STUUR 

U MIJ DAN EEN MAILTJE

_

21.01.2012

IK WENS JULLIE ALLEN EEN HEEL GELUKKIG 

NIEUW JAAR

_

03.01.2012

VANAF VANDAAG VERKOOP IK OOK MINERALEN VANUIT MIJN STUDIO

_

03.04.2012

OPEN DAG

_

09.01.2012

NIEUWE OPNAMES GA NAAR https://www.facebook.com/monica.jarilha?fref=ts OM TE LUISTEREN

SHIATSU

Shiatsu is een meer danVijf Duizend jaar oude methode ontwikkeld in Japan om  de Balans in het lichaam te behouden en balanceren. Shi = Vinger Atsu = Druk Het is Drukpunt massage ofwel acupressuur en familiair met Acupuntuur. Beide werken via het Meridianen stelsel in ons lichaam waar de Levenkracht doorheen stroomt.

Het is een Diepe massage die tot de kern van de energie doordringt en uitnodigt tot Haromie.

Hoewel het soms pijnlijk kan zijn, afhankelijk van de energie, voelt men zich na de behandeling meestal meer onspanning en altijd meer Bewust zijn van het eigen Lichaam en het gebruik daarvan.

Klachtgericht werken

Energy werkt op alle niveau's, Fysiek, Geestelijk/Mentaal/Emotioneel en Spiritueel

Preventief/Ontspannend werken

Een Shiatsu massage kan gericht op een van de nivau's gegeven worden maar is in de eerste plaats bedoeld als Preventief om de Harmonie in ons lichaam te bewaren en eventuele onbalans al gewaar te worden voordat er klachten ontstaan

Een behandeling is altyd weer Uniek,

omdat ieder moment Uniek is,

omdat jij Uniek bent in elk moment.

Na de geboorte van onze Zoon Tyas ben ik mij gaan toeleggen op de werking van de energy in ons lichaam. Shiatsu leek mij op het lijf geschreven. Aan het einde van mijn studie liep mijn  praktijk als vanzelf. Al 20 Jaar werk ik alleen met Mond tot Mond reclame en hou ik praktijk in Goes en Arnhem.

Built with Berta.me